vineri, 29 octombrie 2010

O musca enervanta

In ultima saptamana m-a deranjat rau de tot o musca la serviciu. Bine, poate au fost multe muste, dar eu vedeam mereu una singura. Zici ca se juca cu mine. Cand eram si eu mai concentrat la treaba mea, baz baz pe langa mine. Si eu URASC mustele. Mereu am urat mustele. Tantarii nu ma deranjeaza daca nu sunt in numar mare, dar pe muste le-as elimina de pe planeta.

Si am tot incercat s-o prind, s-o omor. Am crezut de cateva ori ca am atins-o si ca am scapat de ea, dar nu domn'le, m-a bazait in continuare.

Fumam eu linistit mai devreme in bucatarie si iar a aparut musca. Am pus tigareta sub ea si a ametit de fum. Mi-a fost usor dupa aia s-o urmaresc si sa o ametesc si mai rau pana am atins-o si a picat.

Nu-mi vine sa cred ! Imi pare atat de rau pentru ce am facut. Aproape mi-au dat lacrimile ca am omorat o vietate. Nu ma gandeam la asta. M-am simtit un mic crimial si nu mi-a placut deloc.

Promit ca datile viitoare voi incerca sa scot mustele pe fereastra si nu sa le omor.

2 comentarii:

  1. Oh my god ! Nu stiam unde a picat musca, dar am aflat ulterior. Nu stiu cum naiba, a picat in cana mea de cafea. Deci am baut cafea cu aroma de musca.

    RăspundețiȘtergere