luni, 7 iunie 2010

Trei dorinte

In bancuri, in filme, in carti se intampla sa-ti iasa in cale pestisorul de aur sau un spirit care iti poate indeplini trei dorinte. Atunci trebuie sa te gandesti la ele si sa le comunici. Haideti sa facem un exercitiu al mintii si sa spunem acele trei dorinte.

Incep eu prin a spune una dintre ele:

1. Vreau ca toata mancarea sa fie perfect sanatoasa.

De ce ? Pentru ca mancarea este o sursa foarte importanta pentru bolile oamenilor. Fiind sanatoasa, nimeni nu s-ar mai ingrasa mancand, deoarece ingrasatul este nesanatos.

Mai dau un exemplu de dorinta a cuiva:

"Vreau ca toti oamenii sa fie sanatosi."

Cred ca dorinta asta nu este buna, deoarece toti oamenii fiind sanatosi, vei trai vazandu-i pe toti din jurul tau murind in accidente pana cand vei muri si tu la fel.

In "X Files" intr-un episod este o tipa nemuritoare care poate indeplini trei dorinte celui care o gaseste. Ea tot spunea ca oamenii sunt idioti si isi pun numai dorinte stupide. Agentul Mulder, crezandu-se mai destept isi doreste ceva de genul: "Sa fie pace pe Pamant." Si atunci i s-a indeplinit dorinta el ramanand singurul om de pe planeta. A doua lui dorinta a fost sa fie la fel ca inainte. Si a treia... va las pe voi sa vedeti episodul.

Deci, spuneti dorintele voastre !

5 comentarii:

  1. Vreau sa fiu imun la orice boala.
    Vreau sa pot face pe oricine nemuritor.
    Vreau ca toata planeta sa-mi plateasca mie o taxa pe profit de 50%.
    In rest se rezolva totul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu era nemuritoare...era o "geenie" dar nu traia intr-o sticla sau lampa ci intr-un covor. anyway a 3a dorinta a lui mulder a fost previzibila dar dulce. dar mai mult mi-a placut ce a spus scully:poate ca scopul nostru pe pamant este sa obtinem "pacea " la care se referea mulder, dar sa fie prin munca proprie astfel incat sa ne putem bucura de ea...x files fanatic here :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim:
    Si o geenie nu este nemuritoare ?

    RăspundețiȘtergere
  4. A doua mea dorinta:
    2. Vreau sa nu fure nicioadata nimeni !

    @Daniel Carlan:

    Crezi ca daca ai avea banii asigurati toata viata fara sa faci absolut nimic, si viata ta ar tinde spre infinit, tu fiind imun la orice boala, ai putea sa fii un om bun, sa-ti educi copiii bine, sa faci lucruri frumoase in viata ?

    RăspundețiȘtergere
  5. eu inteleg prin "nemuritor" faptul ca nu poti muri. never.la ea nu se aplica pentru ca cineva ar putea sa-i doreasca moartea, sau varianta din serial cand a devenit om si deci muritoare...deci este doar 99.9999% nemuritoare...:P nu stiu daca are sens ce spun

    RăspundețiȘtergere