vineri, 3 iulie 2009

Petreceri surpriza

Am fost la trei petreceri surpriza pana acum si toate au iesit bine. Cred ca este superb sentimentul de a intra pe usa si sa vezi o gramada de oameni cu masti, coifuri, suflatori cu zgomot si tunuri de confeti, gata sa porneasca o explozie de zgomot si sa te surprinda. Recunosc ca eu am fost sceptic la toate aceste trei petreceri la care am fost. Sceptic in privinta reusitei surprizei. Dar m-am inselat.

Probabil am fost sceptic deoarece eu cred ca m-as prinde de intentie. Mi-ar placea la nebunie sa mi se organizeze o astfel de petrecere, dar nu prea vad cum as putea fi eu surprins la o petrecere de ziua mea. In alte conditii da, dar de ziua mea nu. Si nu vreau asta ! Vreau si eu sa fiu surprins. Poate in anii urmatorii prietenii mei vor reusi asta, cu toate ca ma indoiesc. Nu prea sunt de gasca avand gandul asta.

Dar, eu cred ca si daca m-as prinde de intentie, tot m-as bucura mult sa vad la intrarea pe usa ce am descris mai sus, si mai ales de efortul unor oameni de a face ceva pentru mine.

Prietenii sunt buni. Au un rol important in vietile fiecaruia. Nici nu trebuie sa cauti la un prieten tot ce ai vrea de la cei din jur. Cu unii prieteni mergi pe munte, cu altii mergi la mare, cu altii canti la chitara, cu altii dansezi in cluburi, cu altii te plimbi in parc, cu altii conversezi despre idei marete, cu altii conversezi despre nimicuri, cu altii locuiesti si asa mai departe. Bineinteles ca sunt prieteni cu care faci mai multe si este foarte bine, dar nu trebuie sa cauti sa faci totul cu o anumita persoana si nu trebuie sa vrei neaparat sa-ti aduni toti prietenii intr-un grup deoarece nu sunt neaparat compatibili intre ei.

Inchei cum m-a invatat doamna invatatoare:

Ce frumoase sunt petrecerile surpriza !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu